Dr. Ramazan ERTÜRK - Okul Müdürü

Dr. Ramazan ERTÜRK - Okul Müdürü

Dr. Ramazan ERTÜRK, 1999 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanmış ve bu bölümden 2003 yılında mezun olup sınıf öğretmeni olarak Kastamonu iline atanmıştır. Sırasıyla Kastamonu, Düzce ve Bolu illerinde görev yapmıştır. Bu süreçte müdür yetkili öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve öğretmenlik görevlerinde bulunmuştur.

2014 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisansını, 2021 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı, Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bilim Dalında Doktora Programını tamamlamıştır. 

Uluslararası ve ulusal dergilerde yayımlanmış makaleleri, kitabı ve kitap bölümleri ile kongre ve sempozyumlarda sunmuş olduğu ve özet kitaplarında yayımlanmış bildirileri vardır. Uluslararası eğitim kongrelerinde düzenleme ve bilim kurullarında görev alan Ertürk´ün, bilimsel dergilerde alan editörlüğü, yayın ve danışma kurulu üyeliği ve hakemlik görevleri de devam etmektedir. Alanıyla ilgili çok sayıda kongre, sempozyum, panel, çalıştay ve atölyelere katılmıştır.