Okulumuzun İncisi Türkiye Birincisi

Kosova Rumeli Kültür Sanat Derneği'nin düzenlemiş olduğu Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına gerçekleştirilen "Rumeli'den Göç" temalı yarışmada Karaköy TOKİ Ortaokulu ve Bolu Bilim Sanat Merkezi resim yetenek alanı  öğrencimiz kıymetli Reyhan GÖKÇİÇEK çocuk kategorisinde Türkiye 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Desteklerini esirgemeyen ailesine,  Bolu Bilim Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe ÇEVİRGEN'e, Merkez Müdürü Ferdi KILIÇ'a, Görsel Sanatlar  öğretmenimiz Hatice Nihal ÇIRK'a ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

30.11.2023 735

30-11-2023

Adres:
DAĞKENT MAH. CİVEKLER MEVKİ TOKİ KONUTLARI KÜME EVLERİ DAGKENT TOKI ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / BOLU